DEV-Arcen JO13-1 - Volharding JO13-2

Gepubliceerd op 02 december 2017

Ruststand 1-0, Eindstand 3-1

Vandaag, zaterdag 2 december  stond alweer de laatste uitwedstrijd van dit kalenderjaar op het progamma. Tegenstander DEV had tot nu toe 2 punten minder verzameld dan wij ,maar ook 2 wedstrijden minder gespeeld. Bij winst zou de ploeg uit Arcen ons dus passeren op de ranglijst.

Onder winterse omstandigheden werd er begonnen aan een zeer vermakelijke wedstrijd..

Voor de pauze was de thuisclub veruit  de bovenliggende partij ,maar mede door enkele miraculeuze reddingen van onze vaste keeper Max was de ruststand slechts 1-0 in het voordeel van de thuisclub.

Na de pauze kwam er een herboren Volharding binnen de krijtlijnen en door een heerlijk doelpunt van Ruben werd de dik en dik verdiende gelijkmaker gescoord. Zelfs waren we nog dichtbij de 1-2,maar wederom Ruben zag zijn inzet via de lat over gaan. Zoals zo vaak maakte de thuisclub daarna gebruik van de ruimtes die het kreeg en door een counter werd het 2-1. Daarna was het alles of niets en in de slotseconde  scoorde de thuisclub ook nog de 3-1. Eerlijk is eerlijk dat was toch wel verdiend. Jammer dat teveel spelers van ons team niet wekelijks tot het uiterste gaan, want er valt veel en veel meer te halen voor deze groep.

Aankomende week de laatste thuiswedstrijd tegen Hegelsom D1 en hopelijk kunnen we dit najaar seizoen op een positieve manier afsluiten.