Volharding JO13-2 - JVC Cuijk JO13-3 9-0

Gepubliceerd op 06 mei 2017

Dit weekend speelden onze toppers alweer de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen.

Oh, oh wat waren de jongens gebrand en supergemotiveerd om een goed resultaat te behalen. Terecht kregen ze hun dik verdiende beloning voor hun geweldige inzet op de trainingen.

Onze vaste keeper Ron moest helaas toekijken omdat hij deze week na een driedubbele salto met zijn fiets de landing moest bekopen met een dikke knie.

Zijn vervangers Kasper voor de pauze, Sem na rust en zelfs Guus de laatste 10 minuten hielden met verve hun doel schoon.

Even over statistieken gesproken:

Deze week had mijn clupje maar liefst 26 x een doelpoging ondernomen maar mijn mannen spanden de kroon vandaag,door maar liefst 32 x op doel te schieten. Daarvan gingen er 9 in!!

Alleskunner Sem brak de ban door de eerste en derde goal te scoren., tussendoor zorgden Guus en Maikel voor de 4-0 ruststand.

Wat ik  trouwens jammer vind is, dat ik geruchten heb gehoord dat Sem een einde wil maken aan zijn carriere na dit seizoen... Hopelijk komt hij nog terug op zijn besluit.

Na de pauze werd de tegenstander helemaal d ol gespeeld (zonder Kasper Dolberg)

Jay-Jay scoorde zijn weede glaszuivere hattrick van dit seizoen en Stan zag zijn prima wedstrijd bekroond worden met een heerlijk doelpunt.

Slotakkoord was voor Tom, na een solo werd hij onderuit gehaald. Tom schoot zelf de gegeven penalty feilloos binnen.

Volgende week de laatste wedstrijd in en tegen Vitesse'08 Gennep.

Helaas valt dan het team uit elkaar omdat er 4 spelers de stap maken naar de JO15  jeugd en misschien ook enkele spelers de stap maken naar de JO13-1

Zover is het nog niet want er staan nog 6 trainingen plus een toernooi op het progamma.

Uiteraard volgt er ook nog een teamuitje.

Ik wil alle ouders alvast bedanken omdat ze allemaal aanwezig waren na de wedstrijd. Onder het genot van een drankje en een hapje werd er nog lekker na gebabbeld.

Nadat de jongens de voorraad uit de diepvries hadden leeg geplunderd en uiteraard nog de 3e helft bij Marga  ben ik (klinkt wel eentonig ) weer met een superlekker gevoel naar huis toe gefietst om ?????? uur..

Tot de volgende week.