Volharding VR2: Coach en evt. train(st)er gezocht

Gepubliceerd op 17 juli 2018

Voor komend seizoen zijn wij, Volharding VR2, op zoek naar een coach en evt. train(st)er. In seizoen 2018/2019 starten we in de zesde klasse en we zijn nog op zoek naar een enthousiaste coach!

Vrouwenvoetbal wordt steeds populairder en dit is ook zichtbaar bij Volharding. We hebben maar liefst drie vrouwen teams. Op zondagochtend worden de wedstrijden gespeeld en daarnaast wordt er minimaal 1 keer per week getraind. De leeftijden in de verschillende teams zijn gevarieerd (van ca. 15 jaar tot ca. 30 jaar)

We zijn vooral op zoek naar een coach die het leuk vindt om ons op zondagochtend te helpen aan de overwinning. Iedere zondag gaan we voor de winst maar plezier is minstens net zo belangrijk.

Lijkt het je leuk om je bij een groep dames aan te sluiten?

Je zondag ope een gezellige en actieve manier te besteden?

Ook eens een drankje in de kantine te doen?

Met oog voor plezier in het spel en in het team?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

De thuiswedstrijden worden op zondag gespeeld om 9.45 uur. Als je naast het coachen ons ook zou willen trainen, dan is dat zeker ook mogelijk! We zijn namelijk ook nog op zoek naar een trainer. Ook als je ons wel zou willen trainen maar de zondagen liever anders besteed, komen we ook graag in contact met je.

Mocht je na het lezen van bovenstaande interesse hebben in een rol als coach en/of trainer, neem dan contact op met Luc Cuijpers (coördinator Vrouwenvoetbal Volharding)

email: luccuijpers@me.com of tel. 06-23 03 52 95