Voorbeschouwing: Volharding - SSS '18

Gepubliceerd op 26 januari 2017

VIERLINGSBEEK | De winterstop zit erop. Tijdens de hervatting van de competitie staat er in de eerste klasse D gelijk een kraker op het programma: de derby der derby’s Volharding – SSS’18!

In de altijd beladen burenstrijd staat er zondag behalve prestige, veel meer op het spel. Beide ploegen hebben de punten namelijk hard nodig in de strijd tegen degradatie. SSS’18 staat veertiende en laatste met elf punten uit dertien wedstrijden. Volharding is voorlaatste met slechts één puntje meer.

Volharding moet het zondagmiddag stellen zonder twee belangrijke pionnen. Doelman Job Vullings en spelmaker Mark Blenckers zijn nog herstellende van blessures en moeten de derby missen. De andere spelers zullen het zondagmiddag tegen Overloon moeten laten zien.

Volharding kende een aardige winterstopcampagne. De roodwitten speelden een drietal oefenwedstrijden op het eigen kunstgras. Tegen hoofdklasser Gemert speelden de Vierlingsbekenaren zeer aardig mee, maar werd wel met 0-3 verloren. Derdeklasser Excellent (4-2) en tweedeklasser SV Blerick (6-1) werden vervolgens overtuigend verslagen, met vooral Jasper Lenkens in een hoofdrol. Eens kijken of er vanmiddag op eigen bodem ook van SSS’18 gewonnen kan worden. De Overloners -waar Frits Lucassen vanwege een schorsing ontbreekt- zijn uit echter zeer sterk dit seizoen. Van de elf tot nu behaalde punten werden er maar liefst negen buitenshuis behaald. Statistieken zijn er echter om doorbroken te worden!

• @rkvvvolharding RT @DominiquePichel: Uitzege op @svvenray zorgt volgens @Coelen80 voor vertrouwen bij @rkvvvolharding https://t.co/ZPraEZK7Um #dg
  • @rkvvvolharding @rkvvvolharding De Valk - Volharding. 92 min. 2-1 Aart Verberne.
  • @rkvvvolharding DE VALK - VOLHARDING 1-1 (51') Jasper Lenkens wint in het strafschopgebied het luchtduel van Dion Vermeulen en kan van dichtbij scoren
  • @rkvvvolharding De Valk - Volharding. 21 min. 1-0 Sherry Kindo Kamara.