SV Venray JO13-6 - Volharding JO13-2 1-6

Gepubliceerd op 11 maart 2017

Op een zonnige zaterdagmorgen vertrokken we al om 7.45 uur  richting Venray. Daar moesten we (met hoog gespannen verwachtingen) aan te treden op veld 7.

Schijnbaar hadden onze supporters de navigatie niet goed ingesteld want pas na 10 minuten in de eerste helft lieten zij zich horen. In mijn ogen is het team dat de minste fouten maakt meestal de bovenliggende partij als je een wedstrijdje speelt.

Die opdracht gaven we onze  "mannen” dan ook mee maar als makke schaapjes begonnen we als team aan de wedstrijd en al na 3 minuten keken we tegen een 1-0 achterstand aan. De watervlugge spits van Venray was tot op dat moment bijna niet af te stoppen. Daarna was zijn directe tegen speler (Mike) wel goed bij de pinken!  De spits werd stevig maar wel sportief uit de wedstrijd gespeeld.

JayJay had deze week op woensdag niet kunnen trainen maar na 23 minuten werd hij toch het veld op gestuurd en meteen liet hij zijn echt niet geringe kwaliteiten zien. Twee keerde scoorde JayJay op identieke wijze 'Alla Dennis Bergkamp'.... Ruststand 1-2

Net zoals vorige week waren er toch weer spelers die effe onder de koude douche moesten om wakker geschud te worden.En jawel…... in de tweede helft speelde het team alsof hun leven er van af hing en liet het nu wel zien dat ze heerlijk kunnen 'ballen'.Jasper stond aan de basis van de 1-3  door Maikel weg te sturen op rechts. Maikel zag in eerste instantie zijn inzet nog gekeerd worden door de keeper maar in de rebound was de keeper kansloos op de inzet van de attente Guus. Het hoogtepunt vandaag was toch wel de 1-4 die werd gescoord door onze kleinste man op het veld! Na een van de vele super genomen corners door Sem was het JayJay die boven alles en iedereen uit torende en met zijn hoofd het doelpunt van de maand scoorde!

Echt in de problemen kwamen we niet echt meer, alleen meende onze keeper (Ron) net zoals Onana (keeper van Ajax) om even op avontuur te moeten gaan. Gelukkig maakte de spits dit geen gebruik van dit buitenkansje. Wederom Guus deed nog een duit in het zakje door op slimme wijze de 1-5 binnen te tikken. Even later passeerde Guus, na een solo de keeper en al maar mikte voor open doel nog langs. Hij werd dan ook meteen gewisseld. (Grapje)

Slotakkoord was voor Maikel die toch ook weer zijn doelpuntje meepikte en zorgde voor de 1-6 eindstand.

Volgende week hebben we geen competitie wedstrijd maar er wordt denk ik een training ingelast. Dat horen de spelers deze week.

Al met al staan we na twee wedstrijden wel op een gedeelde eerste plaats,maar staan er nog verschillende moeilijke wedstrijden op het progamma.

Spelersrapport van vandaag:

JayJay een dikke 10

Keeper Ron een 8

Achterhoede, onder aanvoering van Tom samen met Sam, Kasper, Hein en Mike ook een prima 8.

Dan het middenveld:

Jasper ontpopt zich steeds meer als een echte spelmaker, samen met Koen en Sem, ook een ruime voldoende, 8.

Dan nog onze aanval:

Guus, Maikel en Stan. Zij krijgen van mij (hoe kan het ook anders) een 8!

Tot de volgende keer maar weer.

• @rkvvvolharding RT @dgsportmaasland: Eerste speeldag Maasland: @rkvvvolharding ontvangt @SSS18Overloon, @Vianen_Vooruit tegen @bsvolympia18. Meer op: https…
  • @rkvvvolharding RT @DominiquePichel: Het verhaal van @willemweijs. Van @rkvvvolharding via @PSV naar @AFCAjax. Zie: https://t.co/6fm8LIT6rI
  • @rkvvvolharding RT @dgsportmaasland: Opnieuw derby tussen @SSS18Overloon en @rkvvvolharding https://t.co/BQVTkNzJRM #DG #sportnieuws
  • @rkvvvolharding RT @DominiquePichel: Poule 63 districtsbeker eerste en tweede klasse: @svblerick, Centrum Boys, @rkvvvolharding en @rksvwittenhorst. #dg