Volharding JO13-2G - Oostrum JO13-1

Gepubliceerd op 25 november 2017

Een bekend gezegde van mijn vader was vroeger: ''Je moet fietsen met de fiets die je hebt!!" Met andere woorden, je moet  het doen met het materiaal dat je hebt. Het "materiaal" dat ik dit seizoen onder mijn hoede heb bestaat uit een ontzettend sympathieke en gezellige puberende groep spelers en speelster. De afgelopen week moesten er toch wat plooitjes worden gladgestreken, maar na enkele pittige gesprekjes staan alle neuzen hopelijk weer de goeie kant op.

Tegenstander vandaag Oostrum JO13-1. Een vooral technisch heel begaafd team en de talrijke toeschouwers (we begonnen 10 minuten later,omdat er nog supporters in de file stonden ) zagen een heerlijke wedstrijd tussen twee gelijkwaardige teams. Zo kwam Ruben 3 keer oog in oog met de keeper voor de pauze ,maar was ook 3 keer de keeper de bovenliggende partij. Aan de andere kant moest onze verdediging alle zeilen bijzetten om een tegengoal te voorkomen.

Ook na de pauze golfde het spel op en neer, en Kasper's poeier  op de lat had een beter lot verdiend. Eindelijk brak Sem in de 47e minuut de ban door een heerlijke steekpass te geven op Ruben die dit keer wel doeltreffend wist af te ronden. Tot en met de laatste seconde bleef het nog spannend maar na het laatste fluitsignaal van de prima fluitende scheids (Max Jost ) bleven de 3 punten verdiend in Vierlingsbeek.

Hierdoor staan we weer op een prima 3e plek op de ranglijst ,met nog 2 wedstrijden voor de boeg voor de winterstop. ''Opa Toon '' (opa van Max ) beloonde het team nog met een heerlijk gezond frietje met curry en dubbele portie mayonaise plus een frikandel.

Trouwens ondanks de wijze woorden van mijn vader heb ik een poosje geleden toch maar een nieuwe fiets op de kop getikt en de oude naar het fietsmuseum gebracht........Tot volgende week..