Volharding JO13-2G - ST HRC'27/Stormvogels'28 JO13-1

Gepubliceerd op 09 september 2017

Ruststand 1-2, eindstand 1-3

Vandaag 9 september, speelde de D2(JO-13-2) hun 2e bekerwedstrijd van dit seizoen. Na de monsteroverwinning van afgelopen week stond er dit keer een tegenstander op het veld met iets meer kwaliteiten. Toch had er zeker vandaag echt wel meer in gezeten,maar als team werd er niet gebracht wat de jongens wel in hun mars hebben.

Na de vroege 0-1 maakte Tijn op schitterende wijze de 1-1, maar vlak voor de pauze scoorde de kleinste man van Stormvogels uit een corner de 1-2 ruststand. Na de pauze maakte Serge, gastspeler van de E2 zijn debuut en dat deed hij niet onverdienstelijk. Kans na kans ging jammer genoeg net niet binnen in het vijandelijke doel, zodat er na het laatste fluitsignaal van de prima leidende scheids (Gido )door een uitval van de gasten ook nog 1-3 werd en dus de eindstand van 1-3 op het scorebord verscheen.

Jammer. Want er had zoveel meer ingezeten,dus deze week is er weer werk aan de winkel voor de trainers om het team weer klaar te stomen voor de laatste bekermatch volgende week thuis tegen aartsvijand Sambeek

Tot dan...