Vrouwen 1 missen kampioenschap

Gepubliceerd op 20 mei 2018

Vandaag was de kraker tegen Constantia (Wanroy). Bij een nederlaag was Constantia kampioen, bij een gelijkspel of winst van ons lag de strijd nog open. En, na een goede wedstrijd van beide kanten, is het Constantia dat de bloemen in ontvangst mocht nemen. Met een zeer terechte 3-0 overwinning werden wij kansloos gelaten en werd Constantia kampioen van de vierde klasse dames. Verliezen doet pijn, maar als je verliest van een sterkere tegenstander is die pijn draaglijk. Wij feliciteren Constantia dan ook van harte met de overwinning en het kampioenschap.  Jullie zijn de terechte kampioen van deze competitie. Veel succes volgend jaar in de derde klasse.

Voor ons is het terugkijken op een mooi seizoen. Soms goed voetbal, soms wat geluk maar in ieder geval met heel veel doelpunten, kijken we terug op een succesvol seizoen dat tot bijna de laatste wedstrijd spannend bleef.  We gaan nu nog de laatste twee wedstrijden tegemoet en proberen deze winnend af te sluiten zodat we met een tweede plaats ons visitekaartje hebben afgegeven.

Volgend jaar gaan we opnieuw de strijd aan; we zullen dat doen met een nieuwe trainer, want Erwin heeft ervoor gekozen om bij een nieuwe vereniging (Bavos) zijn carrière voort te zetten. Jammer dat je weg gaat Erwin, maar soms is het ook goed om een nieuwe sta te maken. Maar voor ons geldt zeker wel dat je de afgelopen 7 jaren je stempel op het vrouwen voetbal in Vierlingsbeek hebt gezet. De ontwikkeling begon in de 5e klas en eindigt nu in de top van de 4e klas; helaas zonder kampioenschap, maar wel met de wetenschap dat je een goed en hecht team hebt kunnen smeden van de dames in Vierlingsbeek. Dank je wel daarvoor en heel veel succes in Bakel. We gaan de competitie nog op gepaste wijze afsluiten

Speelsters en begeleiding Volharding vrouwen 1.

Gepubliceerd op 20 mei 2018