• Bavos JO13-1 - ST Volharding/Sambeek JO13-2 2-2

11 okt 2020
  • Ondanks de mondkapjes werd er op de heenweg al volop gezongen: \"Wij worden kampioen, wij worden kampioen\"

Dat voetbal een onvoorspelbaar geweldig mooi spelletje is, was zeker vandaag een vaststaand feit. Vanaf de eerste minuut was zichtbaar dat onze tegenstander zich echt niet zonder slag of stoot gewonnen gaf. Doordat enkele spelers afwezig waren plus wat licht geblesseerden startten we toch een beetje gehavend aan de wedstrijd. Persoonlijk voelde ik de bui al hangen want de warming up was een drama.

Toch waren de eerste kansen voor ons team maar het vizier stond zeker nog niet goed afgesteld.. In minuut 18 kwam de thuisclub verdiend op voorsprong door de watervlugge linkerspits die trouwens daarna prima aan banden werd gelegd door Luc (een van de weinigen die wel een voldoende scoorde) Na een onoverzichtelijke situatie Frommelde Koen de bal wel of niet over de doellijn ,maar op advies van de super sportieve grens werd het doelpunt gegeven. In de rust heb ik hem ook een compliment gegeven, sportiviteit moet altijd overwinnen.

Ook werd er effe met de vuist op tafel geslagen omdat vooral onze inzet te wensen over liet. Het moet gezegd worden dat het wat beter ging na de pauze en weer was ons goudhaantje Felix degene die zorgde voor de 1-2 voorsprong. Daarna werden er maar liefst 8 opgelegde kansen niet verzilverd en zoals zo vaak valt dan het doelpunt aan de andere kant...

Zo moesten we na het laatste fluitsignaal van de prima leidende jeugdige scheids genoegen nemen met een broederlijk verdeeld gelijkspel. Met 10 punten uit 4 wedstrijden hebben we natuurlijk geen recht tot klagen. Wel is te hopen dat deze geweldige competitie afgemaakt kan worden en dat premier Rutte geen roet in het eten gooit..........

Tot slot nog een anekdote van een speler van ons team die afgelopen training naar mij toe kwam met een heerlijk realistisch verhaaltje.

Ik weet dat ik niet in het hoogste team speel.
    Ik heb niet het record ,balletje hooghouden.