• Invulling Jeugdtrainers standaard elftallen

7 jan 2021
  • Beste sportvrienden,

Wij wensen iedereen een gelukkig, sportief, maar vooral een gezond 2021.
    Het nieuwe kalenderjaar is weer begonnen. Dat houdt in dat de jaarlijkse gesprekken met alle jeugdtrainers van de standaard elftallen inmiddels weer zijn gevoerd. De jeugdvoorzitter en zijn coördinatoren hebben deze gesprekken als zeer prettig ervaren en wij kunnen met trots vertellen dat alle standaard teams van onze jeugdopleiding wederom zijn voorzien van zeer capabele trainers.

Jordy Evers (JO9-1) blijft ook volgend jaar actief bij de kleine talenten van Volharding JO9-1. Jordy is dit seizoen, samen met Grad Martens, deze uitdaging al aangegaan en zal deze taak ook volgend seizoen weer op zich nemen. Jordy leidt de kinderen op van spel naar sport. Een waardevolle taak binnen de club.

Henk Sijmons (JO11-1), man van de club, is inmiddels een begrip geworden bij binnen de Volharding cultuur. Henk heeft ook aangegeven door te gaan met de trainingen en coaching van Volharding JO11-1. Hier worden de jongens klaar gestoomd door Henk om op een heel veld te gaan spelen. Al jarenlang een mooie ontwikkeling.

Jens Achten (JO13-1) zet zijn trainerscarrière binnen Volharding ook voort. Jens, die dit seizoen zijn debuut als hoofdtrainer maakt bij Volharding JO13-1, zal ook volgend seizoen Volharding JO13-1 weer onder zijn hoede nemen. Voor Jens en zijn staf ook een verloren seizoen op sportief gebied tot nu toe helaas. Een erg talentvolle groep waarmee Jens graag nog wat duels met tegenstanders had uitgevochten. Laten we hopen dat er snel weer gevoetbald mag worden!

Nino Janssen (JO15-1) wil volgend seizoen een andere weg in slaan. Hij heeft de lat wat hoger gelegd voor zichzelf en wil zijn ambities als trainer verder kleur gaan geven. Nino zal volgend seizoen daarom stage gaan lopen bij Volharding JO19-1 en de opleiding UEFA-C gaan volgen.
    Wij willen Nino hartelijk bedanken voor zijn inzet en motivatie en wensen hem natuurlijk veel succes met het pad dat hij gaat bewandelen. Gelukkig blijft hij actief binnen de club, daar zijn wij erg blij mee.

Mark van Rhee zal seizoen 2021/2022 als hoofdtrainer van JO15-1 aan de slag gaan. Mark, afkomstig uit Maashees, is ook kind van de club en bekend als spitsen trainer bij meerdere teams en assistent trainer (red. JO19-1) binnen Volharding.
    Wij wensen Mark veel succes en plezier met deze nieuwe uitdaging. Wij zijn als jeugdbestuur zeer content met deze opvolger van Nino.

Volharding JO17-1 blijft ongewijzigd. Ook Peter van Rhee heeft aangegeven graag nog een seizoen door te gaan als trainer van JO17-1. De oud Volharding 1 speler is nog steeds even enthousiast en gedreven als altijd. Wij waarderen het enorm dat hij dit ook volgend seizoen weer wil overbrengen aan de groep.

Ook bij Volharding JO19-1 blijft de trainerspositie ongewijzigd.
    Wij als jeugdbestuur zijn zeer tevreden dat we de kapitein van het vlaggenschip binnen de Volharding jeugd ook volgend seizoen weer aan boord hebben.
    Peter van Osch, hoofdtrainer-coach van Volharding JO19-1, zal ook volgend seizoen de honneurs waarnemen bij Volharding JO19-1.

Wij wensen iedereen veel succes en spelplezier, laten we hopen dat het balletje weer snel gaat rollen!

Met sportieve groet,

De jeugdcommissie